Future learning 2018, Gelecek için Öğrenme alanında yenilikler konferansı 13 Eylül 2018 tarihindeki açılışın ardından, davetli konuşmacı konuşmaları, paneller ve bildiri sunumları ile devam etmiştir. 14 Eylül 2018 tarihinde aşağıdaki paneli gerçekleştirerek panelistleri dinleme fırsatı ile katılımcıların sorularına yanıtlar verdik. Panelistlere ve dinleyicilere teşekkür ederiz.
Ana Salondaki Etkinliklerin Canlı Yayın Bağlantıları
İlk gün:
https://www.youtube.com/watch?v=PqiQpBC02Yw&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=bEncCPZedpw
İkinci gün:
https://www.youtube.com/watch?v=wZXBVbP3Ej4
https://www.youtube.com/watch?v=wrYSIBXpVVo
İkinci Gün Gerçekleştirilen Panel 3: Eğitimi Dönüştüren Teknolojiler
Panel Konuları: Yapay Zekâ, Sanal Gerçeklik, Yeni Mecralar: WEB2.0 ve Sosyal Medya, Eğitim Yazılımları ve Mobil Uygulamalar, Maker Kültürü ve Eğitsel Robotlar
Panelin Amacı: Panelde teknolojik gelişmenin eğitimi nasıl değiştirerek dönüştürdüğü, geleneksel öğretim yöntemlerinin teknoloji destekli araçların kullanımı ile nasıl değiştiği tartışılacaktır. Gelişim ve değişimi kaçınılmaz olan teknolojilerin her alanda olduğu gibi eğitim alanında da doğru ve yerinde kullanımının olumlu etkilerinin nasıl olacağı, olumsuzluklarının ise nasıl giderilebileceği uzman konuşmacıların bakış açısından aktarılacaktır.
Panelistler
Moderatör: Cahit CENGİZHAN
Zeynep DERELİ TINK Koleji
Serdar ÖZKAŞ KLIKSOFT
Berk GİRAY 3D3 Teknoloji
Fotoğraf Galerisi
[sgdg path=”FL2018-Fotolar”]
Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi’nden 1991 yılında mezun olduktan sonra Uşak Endüstri Meslek Lisesi’nde Teknik öğretmen olarak göreve başladı. 1993 Yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Eğitim Bölümünde araştırma görevlisi olarak akademik çalışmalara başladı. 1998 yılında M.Ü. Teknoloji Eğitimi Yüksek Lisansı, 1999 yılında İ.Ü. İşletme Davranış Bilimleri Yüksek lisans tezlerini vererek başarıyla mezun oldu. 2001 yılından itibaren Marmara Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışmaya devam etmektedir. Yürüttüğü dersler arasında temel bilgisayar eğitimi, bilgisayar donanımı, bilgisayar ağları ve haberleşme, işletim sistemleri, web tabanlı programlama, açık kaynak kodlu yazılımlar, uzaktan eğitim, içerik geliştirme, eğitim yönetim sistemleri dersleri yer almaktadır. 2011-2016 yılları arası Atatürk Eğitim Fakültesi ve birimleri internet sayfaları, 2013-2015 yılları arasında Marmara üniversitesi internet sayfaları ve akademik idari birimler web sayfaları koordinatörü olarak görev yapmıştır. Çok sayıda seminer ve konferansta bildiri sunmuş, konuşmacı olarak katkı sağlamış, düzenleme ve yürütme kurullarında görevler almıştır. Akademik dergi, kongre, sempozyum, kurumsal ve kişisel web sayfaları hazırlayarak yayınlamıştır. ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Baş Denetçi Sertifikası sahibidir.